Over Sofie

In 2006 vatte ik de studies Kinesitherapie aan en behaalde in juni 2011 mijn diploma Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie optie Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Om me verder te specialiseren heb ik de bijkomende opleiding Master na Master of Science in de Manuele Therapie gevolgd, tevens aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens mijn opleiding heb ik les gekregen van Bart Van Keymolen en stage gelopen in zijn Manuele Therapie praktijk in Steenokkerzeel. Waar ik sinds augustus 2011 vijf jaar en half heb gewerkt als therapeut.

In maart 2017 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor Kinesitherapie en Manuele Therapie in Melsbroek.

Ik ben in het bezit van de titel “Bijzondere Beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie”, uitgereikt door de FOD Volksgezondheid.

Ik assisteerde van 2012 tot 2017 aan de Vrije Universiteit Brussel als wetenschappelijk medewerker de praktijklessen van de wervelkolom in de Master na Master of Science in de Manuele Therapie. Bovendien ben ik stagemeester voor deze opleiding.

Verder heb ik ook 3 jaar als praktijkassistent in de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen gewerkt, waar ik voornamelijk praktijklessen gaf, stage en masterproeven begeleidde.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met CrossFit.